Det italienska köket : typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner / författare: Sabine Sälzer, Reinhardt Hess ; inledning och rådgivning: Franco Benussi ; formgivning av receptfoton: Foodfotografie Eising ; översättning: Marie Louise Telegin

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: swe Original language: German Publication details: Västerås : ICA, 1991Description: 320 s : färgill., kartor ; 29 cmISBN:
  • 9153413261 (inb.)
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Qcabd-i
  • Måltidsakademiens biblioteksstiftelse
  • Qcabd-i
  • Qcaa
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Böcker Krm Tyghuset Qcabd-i (Browse shelf(Opens below)) Ex 1 Available 82000241583A5

Även tillg. med tryckår: 4. tr., 1996 ; 5.-6. tr., 1997 ; 7. tr., 1999 ; 8. tr., 2000

Orig:s titel Die echte italienische Küche Mo

Gma

Og

svenska Mo

There are no comments on this title.

to post a comment.
Regionmuseet Kristianstad

Powered by Koha