Det italienska köket : typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner / författare: Sabine Sälzer, Reinhardt Hess ; inledning och rådgivning: Franco Benussi ; formgivning av receptfoton: Foodfotografie Eising ; översättning: Marie Louise Telegin
Material type: TextLanguage: swe Original language: German Publication details: Västerås : ICA, 1991Description: 320 s : färgill., kartor ; 29 cmISBN:- 9153413261 (inb.)
- Qcabd-i
- Måltidsakademiens biblioteksstiftelse
- Qcabd-i
- Qcaa
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Böcker | Krm Tyghuset | Qcabd-i (Browse shelf(Opens below)) | Ex 1 | Available | 82000241583A5 |
Även tillg. med tryckår: 4. tr., 1996 ; 5.-6. tr., 1997 ; 7. tr., 1999 ; 8. tr., 2000
Orig:s titel Die echte italienische Küche Mo
Gma
Og
svenska Mo
There are no comments on this title.